Forside > Kørsel
Nyheder

Kørsel

Kørsel med hest og vogn - køresport!

Hvad der tidligere var en nødvendighed, nemlig at beherske hest og vogn som transportmiddel, er i dag en hastig voksende sportsgren og familieinteresse.

Den voksende interesse for køresport har medført at gamle håndværksfag som karetmageri og sadelmageri ikke dør ud. Gamle køretøjer restaureres og nyt seletøj udvikles. I dag bygges der desuden nye vogne til både til dressur og maraton.

Kørsel med hest og vogn er for alle, elite såvel som bredde. Respekt, tillid og sikkerhed er vigtige elementer, uanset om man træner målrettet mod bedre placeringer, om man samles til familieskovture eller målet er at gøre festdage uforglemmelige.   

Køresport er inspireret af de velstilledes kørekultur, men med den glædelige forskel at den i dag er åben for alle, der vil ofre tid, energi og lommepenge på at være i nær kontakt med naturen og den skabninger.

Køresport er unik, idet det er den eneste konkurrence/ hestesport, hvor du kan deltage uanset om du er 14 eller 70+, om du er kvinde eller mand og kører med hest eller pony. 

 

foto: dtfotografen  http://www.dtfotografen.dk/

 


Siden under redigering!

Kalender 2017

Regler 2017 DressurCup 

Regler 2017 TopCup  


Køreforeninger adresseliste 2017

fotos her (fotograf Tomasz Brodzikowski)


Se TV - Klip fra Indendørs Kørestævnet i Vemmelev her  - klik på dato 13.marts 201